MY AUTO DETAILER МЛЯКО ЗА КОЖА 500МЛ мляко за почистване и грижа за кожата

Ново MY AUTO DETAILER МЛЯКО ЗА КОЖА 500МЛ мляко за почистване и грижа за кожата
мляко за почистване и грижа за кожата
мл: 500
Moje Auto Detailer Milk е препарат, предназначен за почистване и грижа за кожена тапицерия. Може да се използва с всякакъв вид кожа. Неутрално pH, безопасно Отстранява ежедневните замърсявания, а благодарение на UV филтъра, оставя кожата защитена от напукване и изсушаване. Съдържа естествено масло от авокадо, което прави кожата мека и еластична. Възстановява естествения цвят на кожата.

Указания за употреба:
Разклатете добре My Auto Detailer Skin Milk преди употреба. Това ще позволи на съставките да се смесят прецизно и да се получи перфектната консистенция на продукта.
Нанесете малко количество мляко върху кърпа и го разтрийте на по-малко видимо място. Такъв тест ще провери ефекта на препарата върху почистената повърхност и ще гарантира неговата безопасност. Ако всичко е наред, можете да продължите към следващата стъпка.
Можете да използвате кърпа от микрофибър или гъба, за да нанесете лосиона. Нанесете малко количество от продукта върху апликатора и след това го разтрийте върху повърхността, която ще почистите.
My Auto Detailer Skin Milk трябва да се втрие старателно в кожата.Не забравяйте да нанасяте и разтривате млякото с точност, за да не намокрите шевовете.
След като повърхността е почистена и закрепена, подсушете я старателно със суха кърпа от микрофибър. За да направите това, избършете тапицерията с кърпа, като внимателно отстраните всички остатъци от препарата. След почистване кожата ще бъде приятно мека на допир.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на тел:+359 876 689 449

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчки над  90лв.  безплатна доставка!

  • Код на продукта: 996354
  • Наличност: В наличност
  • 17.99 лв.
материал-термоустойчива пластмасаразмери- малки М: 230mm x 65mm x 40mmголеми Л: 280mm x 65mm x 60mmЦ..
24.90 лв.

-Помпа за източване на течности.-Маслоустойчива-Дължина на маркуча 180см-Лесна за работа...
9.90 лв.